Farniente - Fabrication de lasagne

Open the menu
fr en nl

We make Lasagnes
Only

FARNIENTE is gespecialiseerd in de productie van verse lasagne. Onze ambachtelijke productiemethode garandeert topkwaliteit en een heerlijke smaak voor elk van onze producten.

 

Bedrijf

GARANTIES EN KNOWHOW

Farniente gebruikt uitsluitend verse, zorgvuldig geselecteerde producten om heerlijke lasagne te bereiden. Onze knowhow

verpakkingen

les conditionnements proposés par Farniente verpakkingen

ONZE RECEPTEN

FARNIENTE blijft trouw aan de slogan “We make lasagnes, only” en biedt lasagnes aan op basis van varkensvlees (24 % en 16 %),

op basis van rundsvlees (24 % en 16 %), op basis van kip (16 %) en een lasagne Verde op basis van varkensvlees (24 %) en spinazie.

Deze verschillende recepten zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen:

 400 gr, 1 kg, 3 kg, 3,6 kg, 4 kg, 4,7 kg, 5 kg et 5 kg gastro (specifiek voor de HORECA).

ONZE VERPAKKINGEN

Bedrijf

Het bedrijf

FARNIENTE S.A. is een onafhankelijk familiebedrijf en werd opgericht in 1991. Onze productiesite bevindt zich in Seilles, een gemeente op 20 km afstand van Namen, in het Franstalig deel van België.Na meer dan 20 jaar knowhow, is de vennootschap uitgegroeid tot een van de belangrijkste Belgische producenten van verse lasagne en behoort ze tot de “top 3” in Europa.

Wij produceren voor België en onze belangrijkste exportlanden zijn Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland en Portugal.

Onze moderne maar traditionele fabriek kreeg onlangs het FSSC 22000 certificaat.

 

Klik op de tooltips om meer over ons te weten te komen.

De sauzen

Onze bolognaise- en bechamelsaus wordt integraal volgens ons uniek recept gemaakt en bevat enkel verse en natuurlijke ingrediënten. Na het bakken van het vlees verwijderen we het bakvocht om een product met de juiste consistentie te bereiken.

Bedrijf

Het vlees

Al ons vlees is vers en is van Belgische afkomst. Het varkensvlees wordt ons op de schouder geleverd en het rundvlees in vacuum verpakte stukken. Ons kippenvlees komt van bovenbillen ontbeend in een beschermende atmosfeer.

Bedrijf

De granen 

Ons griesmeel en onze bloem zijn beiden afkomstig van plaatselijke molens

Bedrijf

De tomaat

We gebruiken de pulp van verse tomaten die rechtstreeks uit Italië komen.

Bedrijf

De melk

Onze melk is een verse volle UHT melk afkomstig uit een Belgische melkfabriek en wordt ons twee keer per week geleverd.

Bedrijf

De eieren

Onze eieren zijn vers en uitsluitend van scharrelkippen.

Bedrijf

De pasta

Onze verse pasta wordt gemaakt op basis van ei, meel en water. De pasta wordt op het moment zelf geproduceerd en rechtstreeks naar de productielijn gebracht.

Bedrijf

De beenhouwerij

Onze slagers ontbenen en ontpezen dagelijks de varkensschouders. Het varkens-, rund- en kippenvlees wordt vervolgens apart en met zorg gehakt net voor de verwerking.

Bedrijf

De kruiden

We maken onze eigen kruidenmengelingen op basis van natuurlijke gedroogde kruiden.

Bedrijf

De levering

Onze producten worden de dag na productie geleverd, in België door onze eigen vrachtwagens en in het buitenland door transportfi rma’s.

Bedrijf

De verpakkingen

Onze drie verpakkingslijnen voor onze verschillende verpakkingen laten ons toe om zowel etiketten, folie als karton te personaliseren.

Bedrijf

De samenstelling

Bij de samenstelling van onze lasagnes combineren we menselijke knowhow en technologie om een evenwicht te vinden tussen traditie en productiviteit. Onze moderne infrastructuur laat ons toe om tot 20 ton lasagne per dag te produceren.

Bedrijf

De kaas

Wij kopen onze kaas 100 % emmental in blok aan. We raspen net voor de verwerking om een maximale versheid te verzekeren en om de smaak en textuur te bewaren.

Bedrijf

Onze knowhow

Alle basisproducten die we gebruiken zijn vers/natuurlijk en van topkwaliteit. We verkiezen locale producten voor onze recepten.

Onze lasagnes worden bereid met vlees van  Belgische oorsprong.

Bovendien garanderen wij dat al onze producten vrij zjin van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

 

Gebruikte ingrediënten

Varkensschouder

Rundvlees

Kippenbovenbil

Verse tomatenpulp

Verse volle melk

Kaas 100 % emmental

Heel ei

Meel van harde tarwe

Tarwemeel

Koolzaadolie

Verse uien

Natuurlijke kruiden

Zonder

Bewaarmiddelen

Kleurstoffen

Kunstmatige smaakstoffen

Toegevoegd water

Recept

Lokale ingrediënten

Verse ingrediënten

24 % of 16 % vlees op het totale gewicht

10 % pasta

6 % kaas

Scharreleieren

Traditionele slachting

Bedrijf

  • Onafhankelijk familiebedrijf

  • Opgericht in 1991, meer dan 20 jaar knowhow

  • Stabiel personeelsbestand

  • Traditionele maar moderne fabriek

  • FSSC 22000

Contact

Designed by Superpink & Ribs - Powered by Maramba